Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2011
  5. S’allarga la prohibició de fer foc fins el 31 d’octubre
Anar a l'inici de la pàgina

S’allarga la prohibició de fer foc fins el 31 d’octubre

Dilluns, 17 d'Octubre de 2011 Informació

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha ampliat el període de prohibició de fer foc en zones forestals fins el 31 d’octubre, a causa de l’elevat risc d’incendis existent en la majoria de comarques catalanes.

Així queda prohibit encendre cap tipus de foc, inclosa la utilització de fogons de gas, barbacoes de qualsevol mena o similar, en els terrenys forestals fins el dilluns 31 d’octubre i no es descarta que la Generalitat pugui prorrogar la prohibició si es manté l’actual nivell de risc.

La mesura prohibeix també la crema de rostolls, el foc per a activitats relacionades amb l’apicultura, llençar coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc, i la utilització de bufadors o similars, així com, els focs d’esbarjo. La prohibició de fer foc al bosc s’acabava històricament el 15 d’octubre però aquest any de manera excepcional s'ha prorrogat per tal de prevenir possibles incendis forestals.

Per a consultar el comunicat emès pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural cliqueu aquí.


Tornar a: Octubre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat