Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2019
  5. El Casal de la Gent Gran programa activitats per celebrar el 40è aniversari
Anar a l'inici de la pàgina

El Casal de la Gent Gran programa activitats per celebrar el 40è aniversari

Dijous, 21 de Novembre de 2019

El Casal de la Gent Gran de Cardona ha programat diverses activitats per celebrar el 40è aniversari, que s’escau aquest 2019. El Casal de la Gent Gran —que depèn de la Generalitat de Catalunya— va obrir les seves portes el 1979 a la plaça de la Fira. Més tard, el 2008, es va traslladar al nou edifici de l’avinguda Pau Casals, la seva seu actual. Per decisió del departament d’Afers Socials i Famílies, el 2017 va adoptar el nom de Casal Cívic amb l’objectiu de dotar l’espai d’una perspectiva més intergeneracional.

Mostra d’això es va poder veure en les activitats que s’han fet aquest dimecres (com el concurs de centres de taula o les partides d’escacs, que van tenir participants de totes les edats) i es podrà veure també aquest dijous 21 a les 17h, quan dins els actes del 40è aniversari es farà la Tarda d’Exhibició de Tallers del Casal, amb mostra de ioga, zumba, sardanes o country, entre altres. Les activitats continuaran divendres amb una exhibició de billar (16h) i una sessió de cinema amb la pel•lícula ‘Cardona. Arrels Mil•lenàries’ (18h).

Diumenge, la celebració del 40è aniversari es farà coincidir amb la Festa d’Homenatge a la Gent Gran de Cardona, que homenatjarà els avis i àvies que aquest 2019 fan 90 anys. La festa començarà a les 12 del migdia i comptarà amb l’actuació de la Coral l’Amistat, el grup d’havaneres Salabror de Mar i La Faràndula.

La cloenda dels actes dels 40 anys del Casal Cívic es farà el mateix diumenge a la tarda (17.30h), amb el monòleg d’humor ‘Posa un discapacitat a la teva vida’, de Marc Buxaderas.

Els actes del 40è aniversari estan organitzats pel departament d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya amb la col•laboració de l’associació A viure que són dos dies, de l’associació La Sal i del Cinema Amateur Cardoní. L’Ajuntament de Cardona i l’Obra Social ‘la Caixa’ col•laboren en la festa d’homenatge a la gent gran.


Tornar a: Novembre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat