Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2019
  5. El Cicle Gaudí porta a Cardona un documental que...
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta a Cardona un documental que explica la història real d’un infant transgènere

Dilluns, 18 de Novembre de 2019

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona i amb la col·laboració del Cinema Amateur Cardoní, projecta aquest dijous 21 de novembre el film ‘Me llamo Violeta’, un documental que explica la història real d’un infant, l’Ignacio, que quan tenia sis anys va dir als seus pares: “Sóc una nena, em dic Violeta”.

A través de la història de la Violeta, de la dels seus pares, Nacho Vidal i Franceska Jaimes, de la d’altres famílies –com la de l’Alan Montoliu– i d’altres històries de joves transgènere, el documental dona a conèixer la complexitat del procés que afronten aquestes persones i els desafiaments que es troben pel camí.

‘Me llamo Violeta’ és una història real, que ens parla d’identitat i de gènere, de com es viu la transsexualitat en primera persona. A través de l’acceptació, del patiment, de l’esperança i del respecte s’aborda el tema a través de diferents situacions i persones.
La projecció es farà al Teatre dels Catòlics i s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys, els majors de 65 i els que tinguin el Carnet Jove tenen un preu especial de 3 euros i es fa un 2x1 per als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia. També hi ha la possibilitat de comprar un pack de quatre pel·lícules a 12 euros.

La pel·lícula és apte per a totes les edats.
*Més informació a https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/me-llamo-violeta/


Tornar a: Novembre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat