Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2019
  5. Cardona acull una jornada per fer front als reptes...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull una jornada per fer front als reptes del sector primari i del món rural

Dilluns, 11 de Novembre de 2019

Cardona acollirà aquest dimecres 13 de novembre la jornada tècnica ‘PECT BCN Smart Rural: Estratègies Innovadores pel Desenvolupament Territorial’, un projecte centrat en la valoració i innovació del sector primari de la demarcació de la Barcelona no metropolitana, a través del qual es vol fer front a reptes del sector i del món rural en diferents àmbits: el relleu generacional, el banc de terres, els equipaments compartits de baixa capacitat, la innovació empresarial de petites empreses, la innovació social, les noves metodologies de treball a través del coworking i les TIC i la planificació forestal intel·ligent.

La jornada es farà al futur espai de coworking de Cardona (carrer Major, 35 - Antiga Biblioteca) de deu del matí a una del migdia. Està organitzada per l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona, que cedeix l’espai. L’alcalde, Ferran Estruch, farà la presentació inicial.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s abans del dia 11 de novembre a través d’ARCA: Sra. Cèlia Clotes (A/e: coworking@arca-dr.cat).

*Poden veure el programa en aquest enllaç.


Tornar a: Novembre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat