Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2015
  5. Aquest diumenge se celebra el primer concert del C...
Anar a l'inici de la pàgina

Aquest diumenge se celebra el primer concert del Cicle de Música Sacra de Cardona

Divendres, 27 de Març de 2015 sacra 15

La Col.legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acull aquest diumenge, 29 de març, el concert inaugural de l'onzena edició del Cicle de Música Sacra de Cardona amb l'actuació del prestigiós Cor Lerània.

Aquesta primera cita del cicle estarà dedicada al romanticisme religiós i comptarà amb l'actuació de la soprano Meritxell Milà i el flautista, Ruben Torres. Sota la direcció de Jordi Noguera, el Cor Lerània interpretarà obres de F. Mendelssohn, J. Brahms, A. Bruckner i F. Schubert entre d'altres. La formació musical la completarà el grup coral de l'Escola municipal de música de Cardona Musicant, dirigit per Montse Cots.

El concert començarà a les 19 hores i les entrades es poden adquirir a http://entrades.cardonaturisme.cat, a l’Oficina de Turisme de Cardona oficinaturisme@cardona.cat i al castell de Cardona, una hora i mitja abans de l’inici de cada concert.

El Cicle de Música Sacra de Cardona, dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu, està organitzat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, l’Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica, i posa l’accent en la música coral sota la direcció de Josep Maria Sauret.


Tornar a: Març, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat