Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2015
  5. Cardona acull una nova edició de Cicle de Música Sacra
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull una nova edició de Cicle de Música Sacra

Divendres, 20 de Març de 2015 Cicle Música Sacra 2015

L'onzena edició del Cicle incorpora un tercer concert que se celebrarà a la parròquia de Sant Miquel de Cardona

La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà els dies 29 de març i 3 d'abril els dos primers concerts del Cicle de Música Sacra de Cardona que, enguany recupera una tercera cita musical que se celebrarà el 19 d'abril a l'església parroquial de Sant Miquel.

El Cicle de Música Sacra de Cardona, dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu, està organitzat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, l’Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica, i posa l’accent en la música coral sota la direcció de Josep Maria Sauret.

El Cicle l'encetarà el prestigiós Cor Lerània el diumenge 29 de març en un concert dedicat al romanticisme religiós i en el qual actuarà també la soprano Meritxell Milà i el flautista, Ruben Torres. Sota la direcció de Jordi Noguera, el Cor Lerània interpretarà obres de F. Mendelssohn, J. Brahms, A. Bruckner i F. Schubert entre d'altres. La formació musical la completarà el grup coral de l'Escola municipal de música de Cardona Musicant, dirigit per Montse Cots.

La següent vetllada del cicle portarà a la Col·legiata, la Coral Cantiga que, sota la direcció de Josep Prats, oferirà un repertori d'obres de J.S. Bach, J. Rheinberger, C. Franck, V. Miskinis i Pau Casals. Acompanyarà la formació coral, la Capella de la Col·legiata de Sant Vicenç, una formació que pren el nom de l'emblemàtica canònica de Cardona.

Els concerts a la Col·legiata començaran a les 7 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 12 euros i es poden comprar per internet a l'adreça http://entrades.cardonaturisme.cat o a l’Oficina de Turisme de Cardona (938692798 / oficinaturisme@cardona.cat). També es podran adquirir una hora i mitja abans de cada concert a l’entrada de la Col·legiata.

Concert dedicat a la Mare de Déu del Patrocini

Com a novetat d'enguany, l'Escolania de Sant Miquel, la Coral Cardonina i l'Ensemble de la Banda de Música de Cardona se sumen al Cicle de Música Sacra oferint una vetllada musical a l'església parroquial de Cardona amb la soprano, Ana Belén Ayala i la pianista, Francina Ribas Vicente. Sota el títol d'Ave Maria, les tres formacions, dirigides per Ovidi Cobacho i Xavier Ventosa, oferiran un concert de música mariana amb motiu del 75è aniversari del retorn de la imatge de la Mare de Déu del Patrocini a Cardona. El concert se celebrarà el diumenge 19 d'abril a l'església de Sant Miquel a les 7 de la tarda. Les entrades es podran comprar al preu de 8 euros a l’Oficina de Turisme de Cardona (938692798 / oficinaturisme@cardona.cat).

El Cicle de Música Sacra de Cardona compta amb la col•laboració dels Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya Central, el Parador de Turisme Ducs de Cardona, el diari Regió 7 i la Fundació Cardona Històrica.

CLIQUEU AQUÍ PER VEURE EL PROGRAMA DE CONCERTS


Tornar a: Març, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat