Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2015
  5. Cardona celebrarà el 25 d'abril una nova edició de la Fira d'Entitats
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebrarà el 25 d'abril una nova edició de la Fira d'Entitats

Divendres, 13 de Març de 2015 firaentitats1415

L'Ajuntament de Cardona organitzarà el dissabte 25 d'abril la cinquena edició de la Fira d'Entitats de la vila amb la voluntat de continuar donant suport al teixit associatiu i contribuir a l'augment de l'associacionisme.

La Fira mantindrà el format de les passades edicions i durarà tot el dia. Al matí s'organitzaran diverses activitats i les entitats decoraran els seus estands i, a la tarda, hi haurà la mostra d'entitats als estands del passeig de la Fira i la resta de les activitats programades.

La regidoria de Participació Ciutadana i Entitats anima a les associacions a col·laborar i a participar, un any més, en aquesta iniciativa. Per fer-ho, es demana a les entitats que es posin en contacte el més aviat possible amb l'Ajuntament de Cardona a través de l'adreça comunicacio@cardona.cat o trucant al telèfon 938691000.

La Fira d'Entitats de Cardona va a néixer l'any 2009 i manté la voluntat de donar visibilitat a les associacions cardonines i reconèixer la tasca que el teixit associatiu realitza en favor de la cohesió, la dinamització i la promoció del municipi.


Tornar a: Març, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat