Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2015
  5. Cardona commemora el Dia Internacional de la Dona
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona commemora el Dia Internacional de la Dona

Dimarts, 3 de Març de 2015 Dia Dona 15 w

Cardona se sumarà als actes de commemoració del Dia internacional de la Dona, que se celebra cada 8 de març, amb la programació d'un espectacle de dansa, música i poesia i una obra teatral.

La regidoria de la Dona de l'ajuntament cardoní i la Biblioteca municipal Marc de Cardona han programat pel dilluns 9 de març l'obra teatral "Mirall endins", amb Elena Codó i Óscar Stuven, de la Companyia Entàndem. L'espectacle, que és gratuït i començarà a les 7 de la tarda, combina la música i la narració i reflexiona, a partir de diverses històries, sobre el concepte de feminitat.

A més, el diumenge 8 de març l'Escola de Ballet Maria Cinta de Súria, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Cardona, organitza una exhibició de dansa música i poesia al passeig de la Fira a les 12 del migdia. Durant l'acte es llegirà el manifest del Dia Internacional de la Dona.

Per altra banda, el dissabte 7 de març l'Associació de Dones de Cardona organitza una xerrada sobre l'estrès i la dona a càrrec de la psicòloga cardonina Glòria Garcia. La xerrada que és oberta a tothom es farà al Centre Cívic a les 4 de la tarda.


Tornar a: Març, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat