Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2019
  5. En marxa les obres per reparar 3.450 metres quadra...
Anar a l'inici de la pàgina

En marxa les obres per reparar 3.450 metres quadrats de voreres del polígon de La Cort

Dilluns, 17 de Juny de 2019

Les obres per reparar 3.450 metres quadrats de voreres del carrer dels Forns del polígon industrial de La Cort i per millorar els accessos a les parcel·les ja estan en marxa. Es tracta d’una actuació que tindrà un cost de 175.235,47 euros (IVA inclòs), que estarà finançada, en la seva majoria, pel Pla de Modernització de Polígons de la Diputació de Barcelona.

L’actuació permetrà reparar el paviment de totes les voreres del carrer dels Forns, que en els darrers temps havia quedat molt afectat pel creixement de les arrels dels arbres plataners. I permetrà també realitzar uns accessos a les parcel·les més còmodes i eficients, que proporcionaran una major estabilitat de la càrrega dels camions.

El carrer dels Forns és l’únic carrer que recorre el polígon d’oest a est fins arribar a una placeta situada al final d’aquest, que permet el canvi de sentit, per tornar a sortir del polígon per el mateix punt d’entrada. És, per tant, l’única via d’accés a les parcel·les i és de vital importància que en tot el seu conjunt es trobi en un estat òptim de conservació.

Tal com ja va informar l’Ajuntament, aquestes obres formen part d’un paquet de prop de 600.000 euros d’inversió en millores al polígon de La Cort. A banda de les voreres, es preveu la connexió del col·lector d’aigües residuals fins a la xarxa de sanejament municipal, amb la construcció d’una estació de bombament i d’una nova canonada. Aquesta actuació està pendent dels darrers permisos i es podria iniciar abans del setembre.


Tornar a: Juny, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat