Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2015
  5. La V Caravana Solidària d'IPA Bages arriba avui a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

La V Caravana Solidària d'IPA Bages arriba avui a Cardona

Divendres, 26 de Juny de 2015 ipabages15w

Més de 40 vehicles dels serveis d’emergències i gairebé 100 efectius personals, coordinats per IPA Bages, participaran en aquesta iniciativa destinada a recaptar fons per causes solidàries.

El castell de Cardona acull avui i diumenge les activitats la V Caravana Solidària que organitza l’International Police Association (IPA) Bages per recaptar fons per a projectes d’acció social. Les activitats començaran avui a les 9 de la nit a la col.legiata de sant Vicenç amb una Gala Benèfica que comptarà amb les actuacions d'Strombers, en versió acústica, Santi Arisa, el grup de teatre El Traspunt de Cardona i el Mag Jordan Bosco.

El diumenge 28 prosseguiran les activitats al castell de Cardona, amb la participació de més de 40 efectius d'emergències mostraran els seu parc mòbil i el material amb el qual treballen. Al pàrquing del castell hi haurà les actuacions dels Geganters i Grallers de Cardona, un Corre de bou infantil amb la Penya el Calaixó i un campament dels Miquelets de Catalunya. També hi haurà inflables per als més petits, i el grup la Mandraga farà un taller de pintura de cares. A més, els Bombers faran festa de l’escuma i remullada per a tothom, i per últim la Fundació SHE, portarà el Mercat de la Salut al Castell de Cardona.

El Centre Excursionista de Cardona també s'ha sumat a la iniciativa organitzant una excursió que sortirà a les 10:30 hores del passeig de La Fira de Cardona i que arribarà fins el castell de Cardona passant pel Camí Nou. A més, a les 10:30 hores de diumenge sortirà de la Plaça Santa Maria de Sallent la Caravana Solidària que arribarà a Cardona a les 11:45 hores, passarà per la carretera del Miracle creuant la vila, i finalment a les 12:00 hores arribarà al Castell de Cardona. Per accedir a aquestes activitats, només caldrà tenir la polsera solidària que es podrà adquirir als punts de venta referits anteriorment o al Balcó de la Fira on començarà l’ excursió. A les 14:00 hores hi haurà un dinar popular amb "asado argentino” al Parc del Camí Nou i a càrrec de l'Asociación Cultural Argentina de Manresa. El preu de cada dinar és de 10 euros i els tiquets es poden adquirir als anteriors punts de venta.

IPA BAGES destina els fons recaptats de les caravanes solidàries a una organització diferent en cada edició. Enguany, el beneficiari serà l'entitat Creu Roja a Cardona, que gestionaran els fons per al Menjador Social d'Estiu de la vila cardonina.


Tornar a: Juny, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat