Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2015
  5. S'obren les inscripcions a l'Esplaia't d'estiu
Anar a l'inici de la pàgina

S'obren les inscripcions a l'Esplaia't d'estiu

Dimarts, 16 de Juny de 2015 esplaiatestiu15

L'Ajuntament de Cardona ha obert el termini per apuntar- se a l'edició d'estiu de l'Esplaia't que s'adreça a nens i nenes i noies i noies de 3 a 12 anys. L'Esplaia't es farà de dilluns a divendres del 29 de juliol al 14 d'agost i de 10 a 13 hores a la sala polivalent de la Biblioteca municipal Marc de Cardona.

Aquest any, els participants a l'Esplaia't es formaran per rebre el títol de super-heroi a través de la mà d’herois i heroïnes ben coneguts. A través de jocs i tallers descobriran les petites virtuts de cadascú i coneixeran l’heroi que tots porten dins.

Les inscripcions a l'Esplaia't es poden fer a l'Ajuntament de Cardona. El dia 26 de juny a les 19 hores hi haurà una reunió de pares i mares a la Sala polivalent de la Biblioteca municipal Marc de Cardona. Els preu de les inscripcions és de 15 euros per setmana. Hi haurà un descompte del 10% si l’activitat la fa més d’un germà i serà gratuïta la inscripció d'un tercer germà. A més, hi ha un programa d’ajuts per a la participació a l’activitat.

Cliqueu aquí per consultar el programa de l'Esplaia't estiu 2015.


Tornar a: Juny, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat