Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2015
  5. La Coral Cardonina celebra el 21 de juny la tercera edició de Cardona Canta
Anar a l'inici de la pàgina

La Coral Cardonina celebra el 21 de juny la tercera edició de Cardona Canta

Divendres, 12 de Juny de 2015 cardonacanta15w

El proper diumenge 21 de juny, Cardona acollirà la tercera edició de la jornada "Cardona Canta" que organitza la Coral Cardonina amb el suport de l'Ajuntament, la Fundació Cardona Històrica, la Parròquia de sant Miquel i sant Vicenç i la participació de diverses formacions de cantaires de la vila.

El cor convidat per a l’edició d’enguany és la formació bagenca Lúpulus Emsembla, un singular cor masculí que alterna el repertori clàssic i religiós amb peces populars i de taverna.

Al matí, a les 11:30 hores, els cantaires de Lúpulus Emsembla i els membres de la coral amfitriona oferiran un tast de cançons, a mode de vermut musical, a les escales de l’església parroquial, a la plaça de la Fira de dalt. En acabar, l’Escolania de Sant Miquel cantarà l’Ofici Solemne de migdia al temple parroquial.

Ja a la tarda, a les 18:30 hores, al mateix escenari, tindrà lloc el Gran Concert de germanor en el qual cantarà, durant la primera part, el cor manresà, seguit després pels cantaires de les diferents formacions locals: Grup Coral de Musicant, Coral l’Amistat, Grup d’havaneres Salabror de Mar, Escolania de Sant Miquel i, finalment, la Coral Cardonina.

Les localitats per al concert es poden adquirir anticipadament a l’Oficina de Turisme de Cardona i tenen un preu de 8€.


Tornar a: Juny, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat