Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2015
  5. Cardona Integral estrena "Cardona Xef", un concurs de receptes de cuina
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona Integral estrena "Cardona Xef", un concurs de receptes de cuina

Dijous, 11 de Juny de 2015 cardona xef

Es premiaran les receptes més originals i saludables i el cuiner David Garcia, guanyador de la segona edició de Top Chef 2014, formarà part del jurat.

El Programa Healthy Communities posa en marxa el primer concurs de cuina de Cardona amb l’objectiu de conscienciar els ciutadans de la vila sobre la importància de portar una dieta saludable.

Cardona Xef pretén ensenyar el principis bàsics d'una dieta saludable i premiar les millors propostes de receptes que es presentin. Per fer-ho, només cal registrar-se a la web de Cardona Integral i enviar les receptes que es presentin a concurs.

Un jurat format per David Garcia, el xef del Grup Tomàs i guanyador de la segona edició del programa de televisió Top Chef 2014; Pau Bermúdez, participant de la primera edició del concurs Master Chef Junior; el Dr. Valentí Fuster, President de la Fundació SHE i un representant de la Fundació del FC Barcelona s’encarregaran de triar les propostes guanyadores.

L’equilibri dels plats del menú, l’ús d`ingredients de temporada, l'originalitat del plat i de la proposta o la presentació són algunes de les qualitats que valoraran els membres del jurat.

Els guanyadors rebran 4 entrades per a la Jornada del Cor de la Fundació SHE a PortAventura, a la primavera de 2016, un trofeu de reconeixement, un lot de llibres del Dr. Fuster, samarretes del FCB signades pels jugadors i entrades al Museu del Barça. Cardona Xef compta amb el suport de la Fundació del FCB i de la Penya Blaugrana de Cardona.


Tornar a: Juny, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat