Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juny, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona renova la plaça del Portalet
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona renova la plaça del Portalet

Dimecres, 10 de Juny de 2015 obresportalet1w

L'actuació permetrà resoldre definitivament les filtracions d'aigua que es produeixen als locals ubicats sota la plaça

L'Ajuntament de Cardona ha començat aquesta setmana les obres de renovació del paviment de la plaça del Portalet per tal de posar fi a les filtracions d'aigua de pluja que es produeixen als locals inferiors i garantir la solidesa de la construcció.

Les obres tindran una durada de 9 setmanes i consistiran en la substitució de l'actual paviment de formigó -que ocupa un espai aproximat de 1.700 metres quadrats- i la instal.lació d'una nova barana perimetral de seguretat. Està previst que aquesta setmana comencin els treballs per retirar el paviment actual. Posteriorment s'estendrà d'una capa impermeable de cautxú sintètic i una làmina geotèxtil per garantir l'estanqueïtat de la superfície de la plaça. Un cop realitzats aquests treballs s'acabarà l'obra col.locant una nova capa de formigó de 10 centímetres de guix a tota la superfície de la plaça.

El projecte té un pressupost de 173.030 euros (IVA inclòs) i ha estat elaborat pels serveis tècnics municipals de l'Ajuntament de Cardona. Les obres s'han adjudicat a l'empresa cardonina Cots Codina i inclouen també la instal.lació d'una nova barana de ferro a tot el vol de la plaça que en garanteixi la seguretat, així com, la col.locació d'un canal de recollida d'aigües a tot el perímetre de la plaça.

S'habilita un aparcament provisional a la plaça de davant la Biblioteca
Mentre durin les obres a la plaça del Portalet, l'Ajuntament ha habilitat una nova zona d'aparcament gratuït de vehicles a la plaça del Comte Guifré el Pilós, davant de l'entrada de Biblioteca municipal Marc de Cardona. L'aparcament estarà obert les 24 hores del dia durant tota la setmana.


Tornar a: Juny, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat