Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2020
  5. Actualització de l’última hora de la COVID-19 a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Actualització de l’última hora de la COVID-19 a Cardona

Dimarts, 28 de Juliol de 2020

Cardona registra set casos positius PCR durant el mes de juliol

Segons la informació facilitada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, actualment hi ha 4 casos PCR positiu al municipi de Cardona. En cap cas, però, es tracta d’un brot de transmissió comunitària sinó d’un brot aïllat dins d’un mateix entorn social, tots ells lleus o asimptomàtics i que han estat detectats i aïllats al seu domicili.

És en aquest sentit, i d’acord amb les mesures dictades per les autoritats sanitàries, que s’ha fet un seguiment dels possibles contactes i les persones que poden ser sospitoses, a través dels rastrejadors que treballen des de l’atenció primària, com a mesura de contenció de la transmissió del virus.

Durant el mes de juliol s’ha comptabilitzat un total de 7 casos PCR positius al municipi, tots ells de caràcter lleu. Davant d’aquesta realitat i constatant que la majoria de casos són asimptomàtics és fonamental recordar l’ús obligatori de la mascareta, el rentat freqüent de mans i mantenir una distància física d’1,5m., així com evitar aglomeracions.

Cardona té un denominador de població baix, cosa que provoca que la incidència augmenti i es vegin reflectits resultats que poden portar a la confusió. Tot i així, cal extremar les precaucions perquè en els propers dies no apareguin nous casos i, per tant, baixi la incidència.

La Residència Sant Jaume, sense cap cas positiu de COVID-19

A dia d’avui, la Residència Sant Jaume no compta amb cap cas positiu de COVID-19. Malgrat tot, des de la residència se segueix aplicant tots els protocols d’actuació i prevenció del virus per evitar qualsevol rebrot.


Tornar a: Juliol, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat