Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. El jazz d’Andrea Motis a la segona cita del cicl...
Anar a l'inici de la pàgina

El jazz d’Andrea Motis a la segona cita del cicle Sons de la Col·legiata de Cardona

Divendres, 29 de Juliol de 2016 motis16w

La Col·legiata de sant Vicenç del castell de Cardona acollirà dimecres vinent, dia 3 d’agost, un concert de jazz amb la cantant, trompetista i saxofonista, Andrea Motis, una de les veus més destacades de l’actual panorama jazzístic de casa nostra. La jove però virtuosa artista, actuarà acompanyada dels reconeguts músics, Joan Chamorro, contrabaix i saxo, i del guitarrista Josep Traver.

El concert començarà a les 20:30 hores i les entrades, a un preu de 15 euros, es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n - 938 692 798 - oficinaturisme@cardona.cat) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat.

Aquest serà la segona vetllada del cicle Sons de la Col.legiata que impulsen l’Ajuntament de Cardona, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural i la Fundació Cardona Històrica. El cicle ha programat, durant els mesos de juliol i agost, 5 concerts a la Col·legiata de Sant Vicenç del castell de cardona, un dels espais més destacats del patrimoni arquitectònic de la Catalunya central i es va estrenar diumenge passat amb un concert de la coral Polifònica de Puig-reig.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat