Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. Els ajuntaments de Cardona i Flix exigeixen a Ercr...
Anar a l'inici de la pàgina

Els ajuntaments de Cardona i Flix exigeixen a Ercros que es faci càrrec de les conseqüències mediambientals que ha generat la seva activitat

Dimecres, 27 de Juliol de 2016 flixcardona

Els dos ajuntaments presenten un acord per garantir la restauració mediambiental i salvaguardar els llocs de treball.

Els alcaldes de les localitats de Cardona, Ferran Estruch i de Flix, Marc Mur, s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament de Flix per tractar les possibles afectacions que el cessament de l’activitat de la companyia industrial Ercros pot ocasionar als dos municipis.

La trobada, en la qual hi han assistit els regidors del plenaris dels dos ajuntaments, ha servit per denunciar les conseqüències ambientals i laborals que pot comportar per a les dues poblacions l’anunci de cessament de l’activitat de l’empresa Ercros. Al terme de la sessió, els dos ajuntaments han presentat un acord conjunt per garantir la restauració mediambiental dels runams salins de Cardona i dels terrenys contaminats al municipi de Flix, així com, per salvaguardar els llocs de treball. En l’acord també s’insta a la Generalitat de Catalunya a vetllar per la correcta reparació d’ambdós problemes ambientals i a impulsar les mesures necessàries per dotar d’alternatives econòmiques a les dos zones.

A més, els dos ajuntaments es comprometem a emprendre totes les accions legals i socials que calguin per defensar els seus veïns, els llocs de treball i el futur dels seus territoris.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat