Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. Cardona ha celebrat avui la setena edició de la Jornada SHE
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona ha celebrat avui la setena edició de la Jornada SHE

Divendres, 22 de Juliol de 2016 jornada cor 2016

La Jornada SHE és una iniciativa de la Fundació SHE i forma part de projecte Cardona Integral

Cardona ha viscut avui una nova Jornada SHE, la setena edició d’aquesta iniciativa adreçada als joves de la vila i que, a través de l’esport i el joc, pretén conscienciar de la importància de dur una vida saludable.

Amb motiu de la celebració de la Jornada SHE, el president de la Fundació SHE i fill adoptiu de Cardona, el Dr. Valentí Fuster, i l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch han assistit a les activitats del matí. Acompanyats dels membres de la corporació municipal i dels tècnics de la Fundació SHE han compartit la jornada amb els monitors i amb els nens i nenes que participaven de les activitats programades.

Per altra banda, a la tarda s’ha realitzat una sessió de treball entre l’equip de govern municipal, els responsables de la Fundació SHE i de la Fundació Pro CNIC per avaluar l’estat del projecte Cardona Integral. La reunió s’ha realitzat al Centre Cívic i ha consistit en el seguiment de les principals actuacions del projecte com les obres del futur Camp de Vida Activa o el projecte de recuperació del Cine Modern pe acollir el Centre de Convencions de Cardona. Igualment s’ha aprofitat la jornada per explicar les principals accions impulsades pel projecte Cardona Integral a la comunitat educativa, al sector empresarial i al teixit associatiu de la vila.

La plaça de la Fira acull les activitats de la Jornada SHE
Més de 400 nens i nenes dels diversos casals d’estiu que es fan a la vila cardonina han participat a la jornada que ha comptat amb tot tipus d’activitats com jocs de taula gegants, circ, màgia i fins i tot un simulador de realitat virtual. Les activitats responien al lema d’enguany de la jornada “Cor i ment” i potenciaven les diferents habilitats que formen part del cervell com la capacitat musical, artística, motriu, emocional, matemàtica o lingüística. Els joves cardonins també han participat del projecte FutbolNet, de la Fundació FC Barcelona, que se centra en la formació en valors dins de l’esport.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat