Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. La consellera Munté visitarà demà Cardona i ass...
Anar a l'inici de la pàgina

La consellera Munté visitarà demà Cardona i assistirà al “Concert del Cor” organitzat per la Fundació SHE

Dijous, 21 de Juliol de 2016 neus munte

Munté serà rebuda a l’Ajuntament cardoní on signarà el Llibre d’Or de la vila de Cardona

La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, assistirà demà divendres al Concert del Cor, organitzat per la Fundació SHE, a la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona.

La consellera arribarà a les 20.30 hores a l’Ajuntament de Cardona on signarà el Llibre d’Or, acompanyada de l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch; la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz; la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà i els membres de la corporació municipal.

Seguidament, la comitiva d’autoritats es traslladarà fins a la Col·legiata de Sant Vicenç de Cardona on també hi haurà el president de la Fundació SHE, Valentí Fuster; la diputada de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez; el president del Banc Sabadell, Josep Oliu; el director de CaixaForum, Valentí Farràs i representants del món empresarial. A continuació, a les 21.30 hores, s’iniciarà el Concert del Cor, d’ànim benèfic i amb la voluntat de divulgar i conscienciar la importància de mantenir hàbits saludables.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat