Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. La Polifònica de Puig-reig enceta aquest diumenge...
Anar a l'inici de la pàgina

La Polifònica de Puig-reig enceta aquest diumenge el cicle “Sons de la Col·legiata”

Dimecres, 20 de Juliol de 2016 polifpuigreig

El concert oferirà un repertori divers que combina destacades peces clàssiques com Carmina Burana, amb un recull de cançons del musicals “Mamma Mia” i “Chicago”

La vila de Cardona estrena aquest diumenge el cicle “Sons de la Col·legiata” amb el concert que oferirà la Polifònica de Puig-reig a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona a partir de les 7 de la tarda.

Sota la direcció de Josep Maria Conangla i Xavier Llobet, la coral berguedana oferirà una vetllada musical que combinarà peces clàssiques tan conegudes com “Carmina Burana”, de Carl Orff o “Cavalleria rusticana” de Pietro Mascagni amb altres composicions de caràcter més popular com un recull de cançons dels musicals “Mamma Mia”, d’Abba i “Chicago” de John Kander i Fred Ebb.

La segona cita del cicle la protagonitzaran Andrea Mottis & Joan Chamorro, el dimecres, dia 3 d’agost, a 2/4 de 9 del vespre. La tercera proposta anirà a càrrec d’Arianna Savall, el diumenge, dia 14 d’agost, a les 7 de la tarda. Els concerts prosseguiran el dijous, dia 18 d’agost, a les 10 de la nit amb el recital de l’Orquestra de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona i, finalment, el Quartet Mèlt, posarà el punt i final al cicle el diumenge, dia 28 d’agost, a les 7 de la tarda.

Venda d’entrades
Les entrades tenen un preu de 15 euros, es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona (Av. del Rastrillo s/n) o per internet a: entrades.cardonaturisme.cat. En cas que no s’hagin exhaurit, també es podran comprar 1 hora i mitja abans de cada concert a la Col·legiata de Sant Vicenç. Els menors de 7 anys tindran l’entrada gratuïta i hauran de seure amb un adult. Les entrades pel concert de l’Orquestra de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona es vendran únicament a la Col·legiata de Sant Vicenç una hora abans del concert i el menors de 18 anys tindran l’entrada gratuïta. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 692 798 o enviar un correu electrònic a: oficinaturisme@cardona.cat.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat