Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. Cardona acull divendres la setena Jornada SHE
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull divendres la setena Jornada SHE

Dimecres, 20 de Juliol de 2016 jornada she2015july

Cardona viurà aquest divendres la setena jornada SHE en què hi participaran més de 400 nens i nenes que participen als diversos casals d’estiu.

La jornada d’aquest any “Cor i ment” comptarà amb diverses activitats relacionades amb les diferents habilitats que formen part del cervell com la capacitat musical, artística, motriu, emocional, matemàtica i lingüística. A la jornada hi seran presents, entre altres, la màgia, el circ, jocs de taula gegants així com la realitat virtual.

La majoria d’activitats es concentraran a la Fira, tot i que també es farà una activitat d’equilibri a la piscina municipal. Per aquest motiu, les persones que vagin a la piscina municipal només podran fer ús de la piscina mitjana fins les 13 hores.

També comptarà amb dos espais de FutbolNet, activitat creada per la Fundació FC Barcelona que forma part del Casal Multiesportiu, i que es centra en la formació en valors dins de l’esport.

La jornada SHE forma part de Healthy Communities en el marc del projecte Cardona Integral que duen a terme la Fundació SHE junt amb l’Ajuntament de Cardona.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat