Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. COMUNICAT D’ALCALDIA EN RELACIÓ ALS FETS OCORRE...
Anar a l'inici de la pàgina

COMUNICAT D’ALCALDIA EN RELACIÓ ALS FETS OCORREGUTS EL PASSAT DIMARTS 12 DE JULIOL

Divendres, 15 de Juliol de 2016 façana2016july

En relació als fets ocorreguts el passat dimarts dia 12 de juliol, en què un agent de la policia local va sancionar a un vehicle que portava el CAT a la matricula, es vol posar de manifest que l’Ajuntament de Cardona no posa en qüestió la feina de la Policia Local, sinó que valora la tasca que està desenvolupant en l’exercici de les seves funcions.

Que l’Alcalde, tal i com marca la llei de policies locals 16/1991, és l’encarregat màxim del comandament de la policia local i que sempre ha exercit i exerceix les funcions amb total legalitat, respecte i cooperació.

Que en cap cas es va coaccionar a l’agent afectat sinó que l’alcalde va expressar la seva opinió, en relació a uns fets ocorreguts, intentant dialogar amb l’agent i amb la persona afectada, ja que aquesta es va dirigir a ell, denunciat un abús de l’autoritat i manques de respecte reiterades per part de l’agent. La voluntat de l’alcalde sempre va ser aclarir els fets i trobar-hi solucions.

L’Ajuntament vol deixar clar que no ha incorregut en cap irregularitat en la tramitació de la multa sinó que aquesta segueix el seu tràmit, i en tot cas, serà el Servei Català de Trànsit qui decidirà sobre l’estimació o desestimació de les al•legacions que presenti l’afectada.

També volem deixar clar el dret de qualsevol persona, també de l’alcalde, de manifestar la seva disconformitat davant un fet, sobretot quan aquest no és la pràctica habitual de la policia local.

Volem desmentir la narració dels fets apareguda en algunes xarxes socials ja que falseja la realitat dels fets i només té com objectiu la manipulació i posar en dubte l’honorabilitat de l’alcalde, la feina feta per la pròpia policia i els seus comandaments i evidentment incorre en injúries que no es poden acceptar sota cap circumstància.

L’Ajuntament ha posat en coneixement dels Mossos d’Esquadra tots els correus i comentaris amb insults i amenaces que l’alcalde està rebent i s’estan estudiant totes les accions legals oportunes.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat