Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. Comença el cicle espais
Anar a l'inici de la pàgina

Comença el cicle espais

Dijous, 14 de Juliol de 2016 espais2016


El concert de música clàssica Íntims Mozart, de la formació Proyecto Beta, inaugura la sisena edició del Cicle Espais de Cardona aquest divendres 15 de juliol a les 21.30h a la Plaça del Mercat.

L’espectacle està format per sis joves talents de la música clàssica, entre els quals en destaca la cardonina Noemí Pasquina, que interpreten un recull de les obres més completes i identificatives mentre l’actor Jordi Romaguera va interpretant petits moments de la vida del compositor, i ens apropa a la personalitat de Wolfgang Amadeus Mozart.

L’endemà, dissabte 16 de juliol arriba la segona proposta del Cicle Espais que presenta La Guitti Di Finizzio, un duet format per l’actriu i cantant Laura Guiteras i el baixista Sergio Di Finizio que reinterpreta temes que van des del swing i el jazz, passant pel pop i el funk. Seguidament, el grup de teatre El Traspunt representarà l’obra de teatre Celobert de David Hare. Els actes es faran a la placeta del carrer Graells a les 20.30h.

La Bigband del Firabar, que interpretaran un ampli repertori de swing i jazz, és l’última de les propostes d’aquest cicle i arribarà el divendres 29 de juliol al Parc del Raval de St. Joan a les 21.30h.

Com ja és habitual en el cicle espais, tots els actes inclouen un tast gastronòmic a càrrec de bars i restaurants de Cardona amb vins de la comarca.

El Cicle Espais de Cardona està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i els Amics de la Cultura de Cardona, compta amb la col·laboració del grup de teatre El Traspunt i la comissió de festes del Raval de Sant Joan.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat