Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Lau...
Anar a l'inici de la pàgina

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, visita Cardona per tractar la problemàtica d’Ercros

Dimecres, 13 de Juliol de 2016 delegada2016


Laura Vilagrà, delegada del Govern a la Catalunya Central, ha visitat Cardona aquest dimecres, on ha estat rebuda per l’alcalde, Ferran Estruch i per la segona tinent d’alcalde, Aida Molner.

Abans de signar el Llibre d’Honor, han repassat els projectes estratègics de Cardona, el deute de la Generalitat amb el municipi, i sobretot, han abordat la problemàtica d’Ercros, punt en què s’hi han afegit dos delegats sindicals de l’empresa.

Tot i que Ercros manté que no hi ha cap decisió presa sobre el futur de l’explotació a Cardona, el consistori alerta sobre la possibilitat que l’empresa deixi d’extreure material de l’antic dipòsit de rebuig a finals de 2017 i , per tant, no es completi la recuperació de la Vall Salina tal i com estava previst.

Vilagrà ha expressat la seva plena disposició a treballar conjuntament amb el consistori cardoní per tractar de resoldre aquesta problemàtica. Per la seva part, l’alcalde ha volgut “agrair el suport de la delegada per intentar resoldre el tema d’Ercros” .

En aquest sentit demà dijous l’Ajuntament celebrarà una reunió de treball junt amb la Direcció General de Mines, la Direcció General d’Indústria i la directora general de Qualitat Ambiental, Mercè Rius, mentre que el divendres continuarà la tanda de reunions amb el conseller d’empresa i coneixement, Jordi Baiget.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat