Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. Visita de la Consellera de Treball Dolors Bassa a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Visita de la Consellera de Treball Dolors Bassa a Cardona

Divendres, 8 de Juliol de 2016 conselleraweb


Avui la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Cardona. L’alcalde, Ferran Estruch, l’alcalde de Solsona i diputat al Parlament, David Rodríguez, així com els regidors Josep Tristany, Aida Molner i Alfons Romero han rebut la consellera, que després de reunir-se amb l’alcalde de Cardona, ha signat el llibre d’honor del municipi al Saló de Sessions i ha dirigit unes breus paraules als membres del consistori.

En acabar, les autoritats s’han desplaçat a la oficina de l’Agència de desenvolupament local Solsona Cardona on la consellera ha pogut conèixer els projectes que estan desenvolupant sobretot en temes d’ocupació atès que el SOC és un dels principals avaladors de l’agència.

A més, els alcaldes de Cardona i de Solsona, juntament amb els presidents de les associacions d’empresaris de Cardona, Ramon Vilajosana, i de Solsona, Miquel Àngel Muntaner, han pogut explicar-li de primera mà el pacte pel territori de cooperació públicoprivada que dóna origen a l’agència.

L’alcalde, Ferran Estruch, ha destacat la feina que s’ha fet fins ara a Cardona i el compromís de la consellera amb un projecte “que està donant bons resultats” . També ha apuntat que “malgrat queda molta feina per fer, Cardona està treballant per millorar l’ocupació i per consolidar empreses. Mai havíem estat tan ben articulats com ara amb l’agència, en què hi ha una professionalització dels tècnics que es veuen avalades per les dades d’ocupació i l’èxit del servei Connectem” . D’altra banda ha volgut “agrair a la consellera el seu compromís i sobretot el seu suport en els propers anys en aquest territori i en el seu desenvolupament.”Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat