Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. Cardona es mulla per l’esclerosi múltiple
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona es mulla per l’esclerosi múltiple

Dijous, 7 de Juliol de 2016 mulla'tweb


Aquest diumenge 10 de juliol la piscina municipal de Cardona col•laborarà de nou amb la campanya solidària "Mulla't per l'esclerosi múltiple" que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb l'objectiu de lluitar contra aquesta malaltia i conscienciar la població sobre els seus efectes.

Al llarg de tot el dia s'animarà als usuaris de la piscina a nedar contra l'esclerosi múltiple i en acabar la jornada es comptaran els metres que s'hagin fet durant el dia. A més, a les 12 del migdia es farà un salt conjunt amb totes les persones que hi vulguin participar.

La recaptació que es faci amb la venda d'entrades es destinarà íntegrament a la FEM. També es podrà col·laborar en la iniciativa fent una donació econòmica o adquirint alguns dels productes (tovalloles, samarretes, bosses...) que acompanyen la campanya solidària. Els fons que es recaptin es destinaran a la integració laboral de les persones amb discapacitat i als servies mèdics de la xarxa d'hospitals de la FEM.

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza des de l'any 1994 la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple. Enguany compta amb la participació de més de 600 piscines i clubs nàutics de Catalunya, entre ells la piscina municipal de Cardona. L'Ajuntament anima a la població a participar i col·laborar en aquesta iniciativa solidària.

Si voleu més informació visiteu la pàgina web del Mulla't: http://mullat.fem.es


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat