Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. El Campionat Nacional de Catalunya de Triatló arriba diumenge a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

El Campionat Nacional de Catalunya de Triatló arriba diumenge a Cardona

Dimecres, 6 de Juliol de 2016 trtiatloweb

Aquest diumenge se celebra la primera edició del Triatló CEME – Vall del Cardener, una prova que decidirà el Campionat Nacional de Catalunya Absolut Elite i que també inclou la quarta prova del campionat de Catalunya de Triatló per a policies i bombers.

El triatló portarà a Cardona els principals esportistes d’aquesta disciplina que combina la natació, el ciclisme en ruta i la cursa atlètica. La prova està oberta a tots els esportistes amb llicència federativa i també als no federats (amb llicència de dia) i consta de tres categories (Absoluta, Policies i Bombers i equips) en les modalitats masculina i femenina.

El Triatló CEME – Vall del Cardener, organitzat conjuntament pel Club Esportiu Mossos d’Esquadra (CEME) i l’Ajuntament de Cardona, és diferent a la gran majoria de proves del circuit ja que comença en un indret i finalitza en un altre.

El tram de natació constarà de 1500 m i és realitzarà al pantà de Sant Ponç al municipi de Navès i consistirà de dues voltes de 750m. Seguidament, el tram de ciclisme s’iniciarà al pàrquing del pantà i transcorrerà durant 38 quilometres per carreteres secundaries tallades al transit, i tindrà el seu punt més alt al Santuari del Miracle.

Finalment començarà el descens fins a la població de Cardona i conclourà al centre del poble a la plaça de la Fira. En total acumularà un desnivell positiu de 560m. La prova finalitzarà amb una cursa atlètica de 10 quilometres amb sortida i arribada a la plaça de la Fira de Cardona.

Per a més informació i per formalitzar la inscripció cal visitar el web: http://triatlodelcardener.cat/


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat