Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2016
  5. Inici del menjador escolar “Queixala l’estiu”
Anar a l'inici de la pàgina

Inici del menjador escolar “Queixala l’estiu”

Divendres, 1 de Juliol de 2016 infoblue

El passat dimarts dia 28 de juny es va aprovar en Junta de Govern Local el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Cardona, Creu Roja Cardona i Càritas Parroquial de Cardona per impulsar el programa “Queixala l’estiu”, un menjador social que pretén donar resposta a una vintena de nens i nenes provinents de famílies amb dificultats a nivell econòmic i/o social, amb edats compreses entre els 3 i els 16 anys.

El finançament del programa serà assumit per Creu Roja Cardona en el 70% del cost i en el 30% restant, s’assumirà des de l’Ajuntament de Cardona.

L’activitat, que ja ha començat, es farà fins a l’1 de setembre, de 13h a 14h, els dimarts i dijous. Del 28 de juny al 28 de juliol es farà al Casal de la Gent Gran, i la resta de dies al Centre Cívic.

La supervisió del dinar i de l’activitat posterior al dinar, fins a les 14h, anirà a càrrec de voluntaris i voluntàries de Creu Roja, Càritas i, també puntualment, de l’Agrupament Escolta Hug Folc. També comptarà amb la col·laboració de tècniques de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona.


Tornar a: Juliol, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat