Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Juliol, 2010
  5. L’Ajuntament contracta 6 treballadors per dur a...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament contracta 6 treballadors per dur a terme millores a l’espai públic

Dimecres, 21 de Juliol de 2010 Operaris treballant al Parc Cultural de la Muntanya de Sal

L’Ajuntament de Cardona ha començat aquesta setmana la rehabilitació de diversos espais del Parc Cultural de la Muntanya de Sal per als quals ha contractat 6 persones del municipi que estaven en situació d’atur. La contractació d’aquests treballadors s’ha realitzat a través del projecte Impuls, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest projecte, consistent en la creació de plans extraordinaris d’ocupació local, permetrà realitzar diverses obres a l’espai públic, generar ocupació entre la població i millorar la formació professional de les persones seleccionades.

Les 6 persones beneficiàries dels plans d'ocupació han estat seleccionades pel mateix SOC, segons els requisits que fixa aquest organisme. El pla d’ocupació tindrà una durada de 6 mesos tal i com s’estableix en les bases de la convocatòria. En aquest temps els treballadors contractats portaran a terme diversos treballs de condicionament i millora d’alguns espais del Parc Cultural de la Muntanya de Sal que en l’actualitat presenten deficiències.


Tornar a: Juliol, 2010

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat