Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2017
  5. El Cicle Gaudí continua demà amb Sabates Grosses
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí continua demà amb Sabates Grosses

Dilluns, 11 de Desembre de 2017 sabatesgrossesweb

Demà dimarts, 12 de desembre, continua el cicle Gaudí amb la projecció de la pel•lícula “Sabates Grosses” que es podrà veure al teatre Els Catòlics a les nou del vespre. El film, dirigit per Ventura Pons està protagonitzat per Joan Pera, Vicky Peña, Amparo Moreno y Pedro Ruiz entre altres.

Sabates Grosses és una comèdia coral: l’aristòcrata sense un ral de profundes conviccions religioses, la seva filla d’esquerres que li canta les quaranta, la senyorassa amb un passat turbulent, el frare dominic un pèl bandarra, amic d’una gran cantant cubana, però que no pot fer- s’ho amb una mulata caribenya, amb un fill negre com un carbó independentista català, i així, tot un seguit d’històries. La multiculturalitat de la capital catalana dóna per molt.

El Cicle Gaudí continuarà el 2018 amb la projecció de la comèdia “Tierra Firme” de Carlos Marqués-Marcet al gener, “La llamada”, una comèdia musical de Javier Calvo i Javier Ambrossi al febrer, i “La Pell Freda”, una pel•lícula de cinema fantàstic, adaptació de la novel•la d’Albert Sánchez Piñol, al mes de març.


Tornar a: Desembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat