Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2017
  5. Gran èxit de participació a les sessions del Caf...
Anar a l'inici de la pàgina

Gran èxit de participació a les sessions del Cafè del Comerç del mes de novembre

Dilluns, 4 de Desembre de 2017 cafecomerçwebnov17

La 4a sessió del Cafè del Comerç ha tancat amb un gran èxit de participació. Més d’una seixantena d’inscrits han assistit als tallers “Com fer un aparador de temporada espectacular” i “Lettering per a comerç” que es van desenvolupar els dies 21 i 23 de novembre a Cardona i Solsona respectivament.

Es dos tallers han estat valorats molt positivament en general, especialment el grau d’aplicació pràctica del taller de lettering i la intervenció i reflexions dels formadors Pep Navarro, expert en aparadorisme, i Marga López, il•lustradora especialitzada en lettering. El més valorat per als comerciants que han assistit als tallers, és l’adquisició de coneixements tant pel que fa al procés de planificació i elaboració d’aparadors com de tècniques i eines per a realitzar cartellera i anuncis per fer publicitat del seu producte.

Paral•lelament les persones assistents consideren que caldria haver incorporat més exemples pràctics d’alguns temes tractats així com millorar la durada de les sessions. Per aquest motiu es preveu ampliar els coneixements adquirits en aquests darrers tallers en la programació del Cafè del Comerç de l’any 2018.

El projecte del Cafè del Comerç va néixer el mes de juny del 2017 amb l’objectiu de facilitar eines als professionals del sector comercial i de serveis per a poder millorar la competitivitat dels seus negocis. Jordi Bacaria, economista expert en retail, va realitzar el primer taller Com garantir la bona marxa del meu negoci, que estava relacionat amb la rendibilitat i les finances, mentre que la Blanca Siurana, cap de l’Àrea de Competitivitat de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida va impartir el setembre les càpsules formatives Com incrementar les vendes del meu comerç, sobre com reorientar els negocis del sector comercial per obtenir millors resultats, i Una fira una oportunitat. Aprofita-la!, que facilitava informació pràctica del que cal saber per vendre més des d’un estand al carrer. Per a completar els tallers més dedicats a la gestió del negoci o la imatge del comerç, el mes de juliol es va tractar la importància de la geolocalització i d’aparèixer online per vendre més a l’acció Com connectar amb el client digital.

L’oferta del Cafè del Comerç l’organitzen els ajuntaments de Cardona i Solsona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, amb la col•laboració de les UBIC d’ambdós municipis.Tornar a: Desembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat