Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2012
  5. El Taller de Cultura estrena nova temporada el 2013
Anar a l'inici de la pàgina

El Taller de Cultura estrena nova temporada el 2013

Dijous, 27 de Desembre de 2012 Taller de Cultura 2013

Cardona oferirà aquest 2013 una nova edició del Taller de Cultura després de la bona acollida que va tenir en el seu primer any de funcionament. En aquesta nova temporada el Taller de Cultura oferirà nous cursos dedicats a la gastronomia, la música i l'artesania i d'altres activitats culturals i de lleure.

Com en la primera edició, el Taller de Cultura, es tornarà a dividir en dos blocs. El primer es portarà a terme entre els mesos de gener i març mentre que el segon es farà d'abril a juny. Les activitats del primer bloc començaran la setmana del 14 de gener i inclouran un taller de restauració de mobles i altres objectes que impartirà Màrius Codina, un de cuina per a sorprendre a càrrec de David Guitart, un sobre el món de l'òpera amb Ovidi Cobacho, un de maridatge de vins amb Jaume Pont i un taller d'Scrap que impartiran Lurdes Casas i Lurdes Santamaria. També s'oferirà un taller gratuït per aprendre a tocar la gralla impulsat pels Grallers de Cardona.

Els preus del cursos van dels 35 als 50 euros i les places són limitades. Les inscripcions es poden fer fins al 10 de gener (inclòs) a l’ Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Cardona de 9.00 h a 13.00 h. S’ha d’omplir i portar la butlleta d’inscripció que s’adjunta al fulletó.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament espera que el Taller mantingui la bona acollida de públic de la primera edició i contribueixi, així, a ampliar i dinamitzar l’oferta cultural de la vila.

Per veure la informació del Taller de Cultura 2013 cliqueu aquí.


Tornar a: Desembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat