Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2012
  5. Cardona participa en una trobada amb la Generalita...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona participa en una trobada amb la Generalitat per debatre l'ERO de Paradores

Dijous, 20 de Desembre de 2012 Ajuntament de Cardona

L'alcalde de Cardona Ferran Estruch participarà aquest migdia al Parlament de Catalunya en una reunió amb responsables de la Generalitat per analitzar la proposta d'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que vol aplicar l'empresa pública Paradores Nacionales als 7 establiments que té ubicats a Catalunya i en el qual hi ha el de Cardona.

A la reunió hi assistiran la directora general de Turisme, Marian Muro i el director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre juntament amb els alcaldes dels 7 municipis catalans on hi ha un establiment de la xarxa de paradors: Vielha, Naut Aran (Arties), Vic, Begur, Tortosa, la Seu d’Urgell i Cardona.

La voluntat dels alcaldes de les poblacions afectades és evitar el tancament dels Paradors i buscar amb la Generalitat propostes que en garanteixin el seu funcionament. Igualment l'alcalde cardoní es reunirà amb els representants del grup parlamentari d'ERC per exposar-los la situació en què es troba el Parador de Cardona.

Per altra banda, els treballadors del Parador de Cardona han anunciat que demà divendres 20 de desembre es concentraran a les 12 del migdia davant el seu centre de treball en senyal de protesta contra les mesures econòmiques i organitzatives plantejades per la direcció de Paradores de Turismo.


Manifestació contra el tancament de l'empresa Tradema de Solsona
L'equip de govern de l'Ajuntament de Cardona donarà suport aquesta tarda a la manifestació convocada a Solsona en suport als treballadors de l'empresa Tradema, en la qual hi treballen també alguns cardonins. L'alcalde Ferran Estruch i els regidors Aida Molner, Elena Xixons i Sergi Ballesteros participaran a la manifestació que ha convocat el comitè d'empresa i els treballadors de Tradema a partir de les 4 de la tarda. La convocatòria compta també amb el suport de l'Ajuntament de Solsona, el Consell Comarcal del Solsonès i diverses entitats locals del Solsonès.


Tornar a: Desembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat