Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Desembre, 2012
  5. L'Ajuntament de Cardona mostra el seu suport als t...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona mostra el seu suport als treballadors del Parador Ducs de Cardona

Dimecres, 12 de Desembre de 2012 Aj. Cardona

L'Ajuntament de Cardona ha mostrat el seu suport a la plantilla de treballadors del Parador Ducs de Cardona després de l'anunci de la direcció de l'empresa d'aplicar un expedient de regulació d'ocupació (ERO) que afectaria el Parador cardoní, un dels establiments turístics més importants del municipi.

L'alcalde Ferran Estruch es va reunir aquest cap de setmana amb la direcció i els treballadors del Parador de Cardona per mostrar-los el seu suport i els va comunicar la seva decisió de posar-se en contacte amb la direcció de Paradores Nacionales -empresa pública que gestiona la xarxa de Paradores a tot l'Estat- per tal que reconsiderin la seva decisió.

L'alcalde i altres regidors del consistori van participar en les concentracions de protesta que divendres i dissabte passat van fer els treballadors del Parador cardoní per reclamar la retirada de l'ERO que ha plantejat la direcció de l'empresa.

A més, l'equip de govern de Cardona ha anunciat que presentarà en el proper Ple municipal una moció en defensa de la viabilitat econòmica del Parador cardoní i en la que es destacarà, també, l'enorme contribució que el complex turístic ha fet per a la dinamització econòmica del municipi. La moció mostrarà també la solidaritat de Cardona amb els 47 treballadors que el Parador té en l'actualitat i amb les seves famílies.


Tornar a: Desembre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat