Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
Anar a l'inici de la pàgina

Notícies

L’Agència organitza el tercer cicle de seminaris en línia per a empreses, comerciants i autònoms

Dijous, 29 d'Octubre de 2020

La participació als seminaris és gratuïta però requereix inscripció prèvia

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza el tercer Cicle de seminaris en línia per a empreses, comerciants i treballadors autònoms per ajudar a vendre més. La nova proposta consta de dos seminaris, el primer dels quals té una durada de quatre hores repartides en dos dies, mentre que el segon es realitzarà en un dia i té una durada d’una hora i mitja.

El seminari, que comença dilluns vinent, es titula “Encara no utilitzes Google My Business i WhatsApp Business per a vendre més?” conduït per l’expert en màrqueting digital Carles Argemí. Configurar el perfil Google My Business per optimitzar-lo i aprofitar el seu potencial de venda i utilitzar Whatsapp Business per automatitzar les vendes seran els continguts que es treballaran els dies 2 i 5 de novembre de tres a cinc de la tarda.

El dijous 12 de novembre, de tres a dos quarts de cinc de la tarda, Jordi Bacaria, expert en retail, impartirà un seminari titulat “Estratègies de comerç en un Nadal diferent”. S’hi aprofundirà en temes vinculats a estratègies de venda perquè els i les comerciants puguin conèixer i després aplicar per preparar la campanya de Nadal d’enguany.

Tant en aquest seminari com l’anterior, un cop finalitzada la intervenció, s’oferirà un espai d’intercanvi de preguntes i respostes en directe. La participació al tercer cicle de seminaris en línia per a empreses, comerciants i treballadors autònoms és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament en aquest enllaç: http://bit.ly/3rcicleseminaris2020. Les persones inscrites rebran l’enllaç d’accés a la plataforma Zoom perquè puguin accedir a la sessió.

En el cas que les persones inscrites no puguin seguir les sessions en directe se’ls enviarà les gravacions de les intervencions dels ponents.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programa de Projectes Innovadors i Experimentals, dels Programes de suport al desenvolupament local i amb el suport del programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Coneixement.

Altres notícies recents

  1. Dimecres, 28 d'Octubre de 2020. L’Agència de Desenvolupament Local organitza un seminari per a millorar la captació de talent de les empreses
  2. Dimarts, 27 d'Octubre de 2020. Cardona amplia els horaris de visita del cementiri municipal per evitar aglomeracions
  3. Dimarts, 27 d'Octubre de 2020. El Cicle Gaudí porta aquest dijous fins a Cardona la pel·lícula “¿Puedes oírme?”
  4. Dijous, 22 d'Octubre de 2020. Cardona obté el grau més alt de compliment de la Llei de Transparència segons un estudi
  5. Dimecres, 21 d'Octubre de 2020. L’Ajuntament i la Biblioteca convoquen el cinquè concurs de postals per il•lustrar l’agenda de Nadal 2020

Hemeroteca


Tornar a: Destacats

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat