Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. L'Ajuntament
  3. Presentació de l'alcalde
Anar a l'inici de la pàgina

Presentació de l'alcalde

Ferran Estruch i Torrents (Cardona, 1986).
Alcalde de Cardona des del 2011. Llicenciat en Ciències Polítiques.

Benvolguts i benvolgudes,

Em complau donar-vos la benvinguda al nostre portal a Internet de l’Ajuntament de Cardona, una eina que pretenem que sigui útil per tota la ciutadania del nostre municipi i per a tots aquells que ens vulgueu visitar.

Avui, la xarxa d’internet és el canal més ràpid i actiu per trametre informació de tot tipus, una eina que posa a l’abast d’una gran majoria de la població informació d’arreu del món i que amb un simple clic pots connectar-te a l’altre banda del planeta.

Des de l’administració municipal no ens podem quedar enrere i per això dins les nostres possibilitats intentem donar a conèixer des d’aquest portal web el nostre poble, les noticies més rellevants, la seva activitat, els seus serveis i la seva historia.

Estem convençuts que aquesta eina serà útil per a tots, que permetrà contactar amb el nostre ajuntament i descobrir el nostre poble de manera ràpida i eficaç. Cardona, un poble de més de mil anys d’història, als peus d’una de les fortaleses més importants del país i al costat d’un recurs natural excepcional vol estar connectada amb la seva gent i al món.

A tots els vilatans us convido a participar i informar-vos mitjançant aquesta web, a buscar la informació que necessiteu i a participar activament de la vida municipal. A tots els visitants us oferim la informació necessària per visitar-nos i un tastet de la nostra historia, us aconsello també, consultar tota la informació turística a la web www.cardonaturisme.cat on trobareu tota la informació turística de la nostra vila.

A tots, amics i amigues, benvinguts a Cardona.

Discursos

  1. Dissabte, 13 de Juny de 2015. Alcalde Ferran Estruch i Torrents. Ple d'investidura i constitució de l'Ajuntament del 13 de juny de 2015
  2. Dissabte, 11 de Juny de 2011. Alcalde Ferran Estruch i Torrents. Ple d'investidura i constitució de l'Ajuntament de l'11 de juny de 2011
  3. Dissabte, 16 de Juny de 2007. Alcalde Josep Maria Sala i Esteban. Ple d'investidura i constitució de l'Ajuntament del 16 de juny de 2007
  4. Dijous, 16 de Juny de 2005. Cardona: el patrimoni històric com a factor cohesionador del desenvolupament socioeconòmic (Alcalde Josep Maria Sala)

Tornar a: L'Ajuntament

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat