Saltar Languages
Header with images from the villageBreadcrumb

Saltar Breadcrum
  1. Home
  2. Accessibility
Anar a l'inici de la pàgina

Accessibility

Des de l’Ajuntament de Cardona hem elaborat aquesta pàgina web amb un objectiu prioritari: que puguin accedir-hi el màxim nombre de persones possible, i que no hi hagi ningú que vulgui conèixer Cardona i no pugui fer-ho a través de la web. Hem creat doncs la web amb un disseny accessible, sense obstacles visuals i tecnològics, per tal d’apropar la difusió de la informació de la nostra vila a través de les noves tecnologies a tots els públics.

Per tal d’assolir aquest objectiu, totes les pàgines del web de l’Ajuntament de Cardona compleixen les recomanacions XHTML 1.0 Strict del W3C. Així mateix, la presentació dels continguts de les pàgines web s’ha desenvolupat complint les recomanacions CSS 2 del W3C, i totes les pàgines s’adapten a les pautes Web Content Accessibility Guidelines 1.0, nivell WAI-AAA (Triple A).

Cal destacar, que s'ha posat especial atenció en la navegació per teclat, per tal d’aconseguir que les mesures d'accessibilitat no només facilitin la navegació als usuaris discapacitats sinó que millorin substancialment la navegació de tots els usuaris que visitin la pàgina. Pel què fa a les dreceres del teclat només cal prémer la combinació de tecles corresponent a la secció que es vol visitar (Recordeu que cada navegador té la seva pròpia configuració per a aquesta funció). Les dreceres són les següents:

Inici
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla 0
L'Ajuntament
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla 1
La Vila
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla 2
Turisme
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla 3
Destacats
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla 4
Idiomes
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla I
Serveis
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla S
Cercador
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla F
Menú
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla M
Anar al contingut
Combinació de tecles del vostre navegador + Tecla C

Back to: Home

© Cardona Council.