Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2020
  5. Disponible a les llibreries el volum "L’Abans" d...
Anar a l'inici de la pàgina

Disponible a les llibreries el volum "L’Abans" destinat a Cardona el període 1884-1979

Divendres, 25 de Setembre de 2020

El volum L’Abans, dedicat a Cardona, és un llibre que recull fotografies representatives del municipi entre els anys 1864 i 1979. Posa l’èmfasi en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions i les festes, i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics.

La presentació, que es va fer de manera virtual el passat dimarts, al saló de sessions de l’Ajuntament, va comptar amb els quatre autors del llibre: Andreu Galera, Jesús Camps, Ainhoa Pancorbo i Jaume Barberà, conjuntament amb el responsable de l’editorial Efadós, Jaume Alcazar i l’Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i el regidor de Memòria Històrica, Joan Hernàndez.


Participació ciutadana, la clau del volum

El llibre, un resultat de més d’un miler d’imatges, s’ha confeccionat gràcies a la participació ciutadana dels cardonins i cardonines i que abraça un centenar d’anys d’història, amb la voluntat d’explicar la identitat local.

Una feina, segons els autors del llibre, que encara no s’ha completat i és en aquest sentit que fan una crida a la població per seguir aportant fotografies històriques del municipi que puguin ajudar a completar les properes edicions del volum.


Primer lliurament gratuït

Per aconseguir-lo cal anar als establiments que venen premsa del municipi i demanar la col•lecció L’Abans i es lliurarà el fascicle de presentació, cobertes, guardes i sobrecobertes gratuïtament.

El volum de la publicació és de 824 pàgines en format DIN A4 amb unes 1.000 fotografies, restaurades digitalment, i amb una enquadernació de luxe. S’edita en fascicles de periodicitat setmanal i té un cost de 3,10 euros.Tornar a: Setembre, 2020

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat