Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2019
  5. David Guapo i la Banda de Música de Cardona, al Batecs Culturals de tardor
Anar a l'inici de la pàgina

David Guapo i la Banda de Música de Cardona, al Batecs Culturals de tardor

Dilluns, 23 de Setembre de 2019

La nova temporada de Batecs Culturals de tardor a l’Auditori Valentí Fuster es durà a terme els mesos d’octubre i novembre. La temporada comptarà amb dos espectacles que són una mostra de l’equilibri entre les propostes més comercials i els artistes de casa nostra, sempre amb la qualitat artística com a element d’unió.

En aquesta ocasió es comença amb un espectacle que portarà somriures a l’Auditori, #quenonosfrunjanlafiesta1, de l’humorista David Guapo, que es podrà veure a l’Auditori el diumenge 27 d’octubre a les 18.30 h. L’artista és més que un còmic, és actor de cine, presentador de TV, músic, compositor i empresari. Va saltar a la fama amb la seva participació al programa de TV “El Club de la Comedia” i és ara mateix, un dels millors showman que es pot veure als teatres d’arreu del país.

La segona proposta ens arriba de la mà de la Banda de Música de Cardona el dissabte 23 de novembre a les 20.30 h. Es tracta d’una formació que compta amb una vuitantena de músics de totes les edats i que recull la gran tradició musical de Cardona. L’agrupació ha esdevingut una combinació ideal entre la conservació de la música tradicional i un repertori que s’escapa del que sona habitualment en una banda convencional.

Les entrades ja són a la venda a la pàgina web cardonaturisme.cat o presencialment a l’oficina de turisme, de dilluns a diumenge els matins de 10 h. a 14 h. i els divendres i dissabte també a les tardes de 16 h. a 19 h. La venda d’entrades de l’espectacle de David Guapo també es pot realitzar directament a través del portal Atrapalo.com.

El mateix dia de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla sempre que n’hi hagi de disponibles.


Tornar a: Setembre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat