Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2019
  5. El conseller d’Educació visita les obres del Pa...
Anar a l'inici de la pàgina

El conseller d’Educació visita les obres del Patrocini i les millores a l’escola Joan de Palà

Dimarts, 17 de Setembre de 2019

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va visitar aquest divendres l’escola Mare de Déu del Patrocini de Cardona i l’escola Joan de Palà de La Coromina, acompanyat de la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps; de la directora dels Serveis Territorials d’Educació, Dolors Collell; de l’alcalde, Ferran Estruch; de la regidora d’Educació, Roser Montoriol, i dels equips directius de les escoles.

En la seva visita al Patrocini, el conseller va conèixer sobre el terreny el projecte per dotar el centre escolar d’un nou accés per a vianants a través del carrer Ramon Puig i Molins. Es tracta d’una obra important per Cardona que el departament està tirant endavant amb un pressupost de 322.128,26 euros (veure més sobre el projecte aquí). En aquest mateix centre, també s’està instal·lant una caldera de biomassa que servirà per escalfar l’escola i també la Llar d’Infants L’Aliret. Es tracta d’una actuació que té un pressupost de 105.591,04 euros, que es finançarà amb una subvenció de Medi Ambient i una altra del departament d’Educació.

Després de la seva visita al Patrocini, el conseller Bargalló es va desplaçar a l’escola Joan de Palà de La Coromina. Allà va poder visitar les millores que s’han realitzat al menjador, on s’han renovat les instal·lacions i l’enrajolat —tasques que ha realitzat la Brigada Municipal— i on també s’hi ha instal·lat un nou mobiliari d’acer inoxidable —finançat pel departament— que ha permès al centre escolar entrar al circuit de servei de menjador del Consell Comarcal del Bages.


*A la imatge, el conseller Bargalló amb l'alcalde Estruch, l'equip directiu del Patrocini i altres autoritats


Tornar a: Setembre, 2019

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat