Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2018
  5. L’Ajuntament i la Generalitat reforcen l’acci...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament i la Generalitat reforcen l’acció comunitària al Casal Cívic de Cardona

Dimecres, 19 de Setembre de 2018

A banda, l’Ajuntament subvencionarà dues places de menjador en el mateix equipament

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l’Ajuntament de Cardona han signat aquest dimarts un acord de col·laboració per promoure i reforçar de manera coordinada les activitats que es duen a terme al Casal Cívic de la població. La signatura ha anat a càrrec del director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, en una reunió en la qual també hi ha assistit el subdirector d’Acció Cívica i Comunitària, Francesc Molina, i la responsable del Casal Cívic de Cardona, Teresa Pons.

Amb aquest acord, s’obre una nova via de col·laboració estable i permanent i es consolida una cooperació entre les administracions perquè les accions que es duen a terme siguin més eficients. En el marc d’aquesta cooperació, es crearà una comissió que s’encarregarà de coordinar la programació de les activitats i de la creació de grups de treball per tal de desenvolupar propostes d’actuació conjunta.

En la mateixa trobada, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i l’Ajuntament de Cardona han signat un altre conveni que permetrà a l’Ajuntament poder subvencionar dues places de menjador de les que ofereix cada dia el Casal Cívic, que és de titularitat de la Generalitat. Aquestes dues places es destinaran a persones en situació de vulnerabilitat o de precarietat econòmica. Les persones interessades s’han de dirigir a Serveis Socials (93.869.21.47 / serveissocials@cardona.cat).


*A la imatge, d'esquerra a dreta: Teresa Pons, responsable del Casal Cívic de Cardona, FRancesc Molina, subdirector d'Acció Cívica i Comunitària, Ferran Estruch, alcalde de Cardona, i Bernat Valls, director general d'Acció Cívica i Comunitària


Tornar a: Setembre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat