Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2018
  5. El Cicle Gaudí torna a Cardona després de les vacances d’estiu
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí torna a Cardona després de les vacances d’estiu

Dimecres, 19 de Setembre de 2018

El film que es podrà veure aquest dijous al Teatre dels Catòlics és ‘Jean-François i el sentit de la vida’

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, torna al municipi després de les vacances d’estiu i ho fa amb el film Jean-François i el sentit de la vida, que es podrà veure aquest dijous 20 de setembre al Teatre dels Catòlics, a les 20.30 hores.

Es tracta de la primera pel·lícula de Sergi Portabella, que trasllada a la pantalla un dels seus principals neguits d’infància i joventut: “quin és el sentit de la vida?”. El film es va estrenar aquest passat mes de juliol amb una bona resposta del públic. El seu protagonista principal és el jove Max Megías, que està acompanyat en el repartiment per Àgata Roca i Pau Durà.

Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 3 euros, igual que per als que tinguin el Carnet Jove. També hi ha la possibilitat d’adquirir paquets de 4 entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

Sinopsi
En Francesc és un noi solitari de tretze anys que un dia a l’escola descobreix El mite de Sísif, d’Albert Camus, i queda fascinat per les idees del filòsof. A partir d’aquest moment es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. El seu nou objectiu serà anar a Paris a trobar a Camus. La Lluna, una adolescent que viu el present, l’acompanyarà a la seva aventura amb una única condició: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el noi francès amb qui va tenir una historia l’estiu passat. Junts emprenen un viatge per, amb Camus o sense ell, descobrir quin és el sentit de la vida.

*Imatge cedida per Cicle Gaudí


Tornar a: Setembre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat