Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2018
  5. Tot a punt per la segona temporada dels 'Batecs Culturals' a l’Auditori
Anar a l'inici de la pàgina

Tot a punt per la segona temporada dels 'Batecs Culturals' a l’Auditori

Dimarts, 18 de Setembre de 2018

Després de l’èxit dels primers 'Batecs Culturals', l’Auditori Valentí Fuster inicia aquesta tardor el segon semestre de programació que, tal i com ja es va fer el semestre passat, preveu un acte cada mes.

El 27 d’octubre a les 20:30h la sala del nou auditori cardoní s’omplirà de música d’un dels grups de més fama dels anys 70 i 80: el quartet ABBA. El tribut al grup suec vol contribuir a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix. Un espectacle amb tota la qualitat, l’elegància i la màgia amb la que ABBA va conquerir les llistes d’èxits a partir de la seva victòria al festival d’Eurovisió del 1974.

Els 'Batecs Culturals' tindran el seu plat fort el mes següent. Dissabte 10 de novembre, a les 20:30h, Manu Guix, acompanyat per la seva banda habitual, presentarà el seu darrer disc Després de tot, un recull de tretze cançons vitals i optimistes que es mouen entre el pop i el soul d’autor i que es presentaran en un directe realment espectacular.

Per acabar la programació d’enguany i entrant al mes de les festes nadalenques l’1 de desembre, a les 20:30h, Els Valents de La Central de Gospel de Barcelona, impulsada per músics cardonins, presentaran el concert Nadal 100% Gospel; un viatge per la història del Nadal a través d’espirituals negres, passant des del gospel més autèntic de l’església afro-americana fins al gospel més actual oferint així un repertori innovador, fresc i atrevit.

Entrades ja a la venda
Les entrades ja es poden adquirir per internet a www.auditoricardona.com o bé a la taquilla de l’Auditori, de 5 a 7 de la tarda, els dies 21 de setembre, 5 i 26 d’octubre i 9 i 30 de novembre. A més, la taquilla romandrà oberta els dies que hi ha funció a partir de les 19:30h.

El preu de les entrades es mou entre els 14 i els 18 euros, excepte Nadal 100% gospel, que compta amb la col·laboració de l’Església Evangèlica de Cardona i es farà taquilla inversa (es recomana reservar localitat per internet o a taquilla).

Hi ha diferents descomptes a més d’un abonament especial per aprofitar al 100% els batecs d’aquesta tardor.


Tornar a: Setembre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat