Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2018
  5. Més de 30 efectius de 5 cossos d’emergència ve...
Anar a l'inici de la pàgina

Més de 30 efectius de 5 cossos d’emergència vetllaran per la seguretat durant la Festa Major

Dijous, 6 de Setembre de 2018

L’Ajuntament treballa per garantir una festa segura i agraeix la tasca de tots els efectius que ho fan possible

Més de 30 efectius de 5 cossos d’emergència (Policia Local, Mossos d’Esquadra, Creu Roja, Associació de Voluntaris de Protecció Civil i Transport Sanitari LaFuente, a més dels Mossos de plaça) vetllaran per garantir la seguretat de tota la ciutadania durant la Festa Major, així com el bon funcionament de tots els actes, sota la coordinació del coordinador de l’emergència Sr. Manel Roca.

L’hospital de campanya, ubicat a la plaça del Portalet, estarà actiu durant la Nit de l’Empalme (que arrenca divendres 7 de setembre a les 23h) i durant els actes amb bous, és a dir, en els Encierros de dissabte 8 i dilluns 10 de setembre a partir de les 8 del matí, i en els diferents Corre de bou tradicionals: dissabte 8 de setembre a les 19.30, diumenge 9 de setembre a les 17.30h i dilluns 10 de setembre a les 17h (inclou la cercavila de calaixons). També en els Corre de bou de dijous 13, divendres 14 i dissabte 15 de setembre al vespre, així com en el Festival Còmic Taurí del 16 de setembre a les 17h.

Durant la Nit de l’Empalme, l’hospital de campanya comptarà amb un metge, una infermera, dos tècnics sanitaris i tres socorristes. Durant els actes amb bous comptarà amb dos metges, tres infermeres, 8 tècnics i 4 socorristes, a més dels voluntaris de Protecció Civil i mossos de plaça.

En cas de necessitar l’ajuda dels equips d’emergència, l’Ajuntament recomana dirigir-se a l’hospital de campanya instal•lat a la plaça del Portalet sempre que sigui possible, o bé trucar a la Policia Local de Cardona (93.868.40.58 / 690.86.70.10).

L’Ajuntament de Cardona treballa intensament per garantir una Festa Major segura i, en aquest sentit, la regidora de Protecció Civil, Maite Barrera, agraeix la tasca de tots els efectius que ho fan possible. També demana seny i responsabilitat a la ciutadania per tal que tots i totes puguem gaudir de la festa amb alegria.

Cardona lliure de violències masclistes
L’Ajuntament de Cardona també vol garantir una festa lliure de violències masclistes, assetjaments i agressions de caràcter sexual. Per aquest motiu, s’han distribuït fulletons per a tot el poble amb informació i amb el telèfon de la Policia Local (93.868.40.58 / 690.86.70.10), al qual es pot trucar si es pateix una agressió sexual o si es detecta alguna actuació o manifestació de violències masclistes durant el transcurs de la Festa Major. A més, durant tota la Festa Major, l’hospital de campanya de la plaça del Portalet atendrà també totes les persones que ho requereixin.


Tornar a: Setembre, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat