Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2017
  5. S’obre la convocatòria perquè les entitats i a...
Anar a l'inici de la pàgina

S’obre la convocatòria perquè les entitats i associacions concorrin a l’atorgament de subvencions corresponents a 2017

Dimecres, 27 de Setembre de 2017 subvencions2017

A partir d’avui, dimecres 27, i fins el proper dia 15 d’octubre, entitats i associacions podran concórrer a l’atorgament de subvencions corresponents a l'exercici 2017

Les bases reguladores es van aprovar inicialment el passat 30 de maig per tal de complir amb la nova normativa que regeix l’atorgament de subvencions. Aquesta nova normativa estableix que la forma ordinària de concessió de subvencions és la concurrència competitiva.

Les bases reguladores que es van aprovar són les referents a les àrees d’acció social, cultura, ensenyament, esports i festes. La documentació necessària es podrà trobar a la pàgina web de l’ajuntament al següent enllaç: http://www.cardona.cat/ca/ajuntament/tramits-generics

Cada àrea conté la documentació pertinent, és a dir, l’anunci de la convocatòria de subvencions, les bases reguladores i la convocatòria per a la concessió de subvencions. A banda, també s’hi podrà trobar la documentació que cal presentar per optar a la subvenció, com és la memòria de l’activitat, el pressupost, una declaració responsable de l’entitat i/o persona i la sol·licitud de la subvenció.

Per a més informació sobre com optar a les subvencions o per obtenir els documents en format editable podeu contactar amb Carmen Fuentes al correu fuentespc@cardona.cat o per telèfon al 93 869 1000 en horari de dilluns a divendres de 9 h a 14 h.


Tornar a: Setembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat