Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2017
  5. Oberta la convocatòria dels Ajuts LEADER 2018 per...
Anar a l'inici de la pàgina

Oberta la convocatòria dels Ajuts LEADER 2018 per a la diversificació de l’economia rural

Dimarts, 26 de Setembre de 2017 leader

Les empreses i persones emprenedores de Cardona poden sol•licitar cita amb el tècnic dels ajuts LEADER a Cardona, els dimecres 27 de setembre i 4 i 11 d’octubre

Els ajuts LEADER en el territori comprès per les comarques del Bages Solsonès, la Segarra i Anoia tenen la finalitat de fomentar les inversions per la reactivació econòmica i la creació d’ocupació, promoure l’arrelament dels joves, i promoure accions de mitigació del canvi climàtic i de protecció dels recursos naturals, amb l’objectiu que el territori rural sigui equilibrat i diversificat.

S’hi poden acollir projectes de creació, millora i ampliació d’activitats dels sectors agroalimentari, industria, comerç, serveis i turisme, sempre que compleixin amb els requisits d’elegibilitat establerts en l’ordre d’ajuts.

La convocatòria per a la presentació de sol•licituds de l’ajut està oberta des del dia 22 de setembre fins el 30 de novembre inclòs, amb una dotació pressupostària de 776.488,40 € per aquest territori. L’atorgament de la subvenció és en règim de concurrència competitiva d’acord amb els criteris de valoració establerts en l’estratègia de desenvolupament rural 2014-2020.

Els ajuts tenen l'objectiu la de la dinamització econòmica dels territoris rural, i s’emmarquen dins del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya, amb cofinançament del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) en un 43% i el Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya en un 57%.

Les empreses i persones emprenedores de Cardona poden sol•licitar cita amb el tècnic d’aquests ajuts Leader per telèfon al 938692287 o per email a laura.ibanyez@adlsolcar.cat

Més informació a:
Convocatòria Ajuts Leader
Bases reguladores
Modificació Bases reguladores
Consorci Leader: www.lcc.cat


Tornar a: Setembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat