Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2017
  5. Cardona explica als comerciants com incrementar les vendes al comerç
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona explica als comerciants com incrementar les vendes al comerç

Dilluns, 25 de Setembre de 2017 cafecomerçweb

S’organitza una nova sessió d’“El cafè del comerç” amb la consultora Blanca Siurana dimarts vinent

Què cal saber per incrementar les vendes al comerç. Ho explicarà l’economista, formadora i consultora especialista en el sector del comerç Blanca Siurana dimarts vinent, dia 26 a les tres de la tarda, al Centre Cívic de Cardona. En aquest cas, oferirà una visió pràctica de com reorientar els negocis del sector per aconseguir uns millors resultats. És una nova oportunitat per escoltar a la vila ducal la mateixa xerrada que Blanca Siurana va oferir a Solsona l’any passat, amb èxit d’assistència.

D’altra banda, la mateixa ponent parlarà sobre què cal saber per generar més vendes des d’un estand al carrer, dijous vinent, dia 28, a Solsona. El taller, amb un enfocament eminentment pràctic, se centrarà en com exposar els productes per vendre més. Serà dijous a les tres de la tarda a la Cambra de Comerç. En l’última xerrada que va impartir Blanca Siurana a Solsona, l’any passat, hi van prendre part prop d’una trentena de comerços amb una valoració molt positiva.

Les dues sessions, que s’adrecen a comerciants, artesans i tothom que participi en fires s’emmarquen en el cicle “El cafè del comerç”, organitzat pels Ajuntaments de Cardona i Solsona, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, amb la col•laboració de les UBIC d’ambdós municipis.

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden fer per correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat o rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat, o bé trucant als telèfons 973481009 o 938692287. Per assistir a la convocatòria de Cardona cal fer-ho dilluns com a molt tard i per a la de Solsona, dimecres.

Els tallers “El cafè del comerç” s’organitzen mensualment. Aquesta n’és la tercera sessió després de les que es van oferir a l’estiu sobre finances bàsiques i comerç electrònic i presència digital.Tornar a: Setembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat