Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2017
  5. L'Ajuntament de Cardona posa en marxa un dispositi...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona posa en marxa un dispositiu de mobilitat per la Festa Major

Dijous, 7 de Setembre de 2017 aparcamentsfm17

Es disposarà d’un transport gratuït que connectarà el pàrquing de la Muntanya de Sal amb l’avinguda del Rastrillo cada vint minuts per a la nit de divendres

Aquest any, l’aparcament del Parc Cultural de la Muntanya de Sal estarà obert la nit de l’Empalme per facilitar l’estacionament i la mobilitat de la vila. Un minibus gratuït transportarà, cada vint minuts, els usuaris del pàrquing fins l’Avinguda del Rastrillo i a l’inversa. El servei de minibus funcionarà de 22 h. a 9 h. del matí.

D’altra banda, també s’habilitarà com a pàrquing la pista de l’Institut St. Ramon que estarà obert dissabte de 5 de la tarda a 5 h de la matinada, diumenge de 10 h del matí a 2 h de la matinada i dilluns de 4 de la tarda a 12 de la nit. Tanmateix, el passeig mossèn Joan Riba serà de sentit únic, per poder habilitar estacionaments, tal i com ja s’ha fet en altres ocasions i s’habilitarà la part posterior del Camp de Vida Activa (camp de futbol) i la zona dels horts de Cal Sort.

A més, es podran utilitzar altres zones d’aparcament habitual com la plaça Guifré el Pilós, la pista esportiva de la Biblioteca, el pàrquing municipal o la plaça escoles Escasany.

Amb aquest dispositiu, la regidora de mobilitat, Maite Barrera, amb el suport de la policia local, espera facilitar l’estacionament i mobilitat ens uns dies de màxima afluència a la nostra vila.

Per a més informació sobre els horaris cliqueu aquí.


Tornar a: Setembre, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat