Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2015
  5. Entra en funcionament la zona blava d’aparcament...
Anar a l'inici de la pàgina

Entra en funcionament la zona blava d’aparcament gratuït a la plaça del Portalet

Dilluns, 21 de Setembre de 2015 cartellzonablavawb

Avui es posa en marxa la zona blava d’aparcament gratuït a la plaça del Portalet. Es tracta d’una zona blava gratuïta amb límit de temps per aparcar-hi els vehicles. El màxim temps per a estacionar-hi el cotxe serà de dues hores en horari comercial i es regularà amb un rellotge que ja es distribueix des de l’Ajuntament de Cardona en horari d’atenció al públic.

Per tal de recollir el rellotge cal demanar-lo a la finestra d’atenció al públic de l’Ajuntament amb el número de matrícula o bé amb el nom, sempre i quan siguin vehicles que paguin l’impost de circulació a Cardona. De moment s’han fet 2.000 rellotges, i tot i que no es descarta fer-ne mes, aquelles persones que no disposin de rellotge poden aparcar-hi igual. L’únic que caldrà fer és escriure l’hora d’estacionament en un paper i posant-lo al cotxe en un lloc visible. L’Ajuntament i la UBIC han col·laborat en aquest projecte i cadascun d’ells n’ha assumit una part del cost de producció.

L’horari d’estacionament limitat és de dilluns a dissabte de 9 a 13 hores i de 17 a 20 hores i els diumenges de 9 a 14 hores. La resta d’hores s’hi podrà aparcar sense limitacions de temps. Amb aquesta mesura es pretén millorar la mobilitat de vehicles i facilitar l’aparcament gratuït en horari comercial a la zona del casc antic.


Tornar a: Setembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat