Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Setembre, 2015
  5. L'Ajuntament de Cardona signa el conveni per sumar...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona signa el conveni per sumar-se al projecte Ocupació al Bages Industrial

Dimarts, 8 de Setembre de 2015 Projecte OBI signatura

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha signat aquest matí a Manresa el conveni per incorporar el municipi al projecte Ocupació Bages Industrial que impulsa la dinamització laboral i industrial a la comarca.

L’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona s'encarregarà fer el seguiment del projecte i coordinar les accions necessàries en l'àmbit territorial de Cardona i Solsona.

El projecte Ocupació al Bages Industrial té com a objectiu millorar la ocupabilitat i la inserció de persones aturades amb dificultats especials d’inserció, amb experiència, formació i/o interès per treballar en la indústria local metal·lúrgica. Mitjançant aquest programa es vol impulsar la contractació laboral de persones amb interès per desenvolupar la seva trajectòria professional en el sector del metall. El projecte es dirigeix a joves de fins a 30 anys, persones majors de 45 anys i aturats de llarga durada.

Aquest és un projecte que s'impulsa des de la col·laboració público-privada que lidera el Centre d'Iniciatives per l'Ocupació (CIO) de l’Ajuntament de Manresa i que està subvencionat per la Diputació de Barcelona. El conveni l'han signat els ajuntaments de Manresa, Castellbell i el Vilar, Sallent, Sant Fruitós del Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola i Cardona, el Consell Comarcal del Bages, la Patronal Metal·lúrgica del Bages, Pimec Catalunya Central, Cambra de Comerç i Indústria de Manresa, Fundació Lacetània i EPSEM-UPC.

El primer pas del projecte serà la formació especialitzada i d'alta qualitat en les àrees de treball més demandades per les empreses del sector. En aquesta fase es donarà formació als usuaris en els següents àmbits: disseny 3D, administració vinculada al comerç internacional, operacions auxiliars en fabricació mecànica, mecanització en control numèric, organització industrial i verificació tridimensional.

Igualment el projecte contempla accions relatives a l'orientació en tècniques de recerca de feina, experiència professional en empreses mitjançant pràctiques i/o possibilitat de contractes de formació i inscripció en la borsa de treball específica del sector.

Les persones interessades en participar-hi o rebre més informació poden contactar amb el Servei Connectem de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona: serveiconnectem@adlsolcar.cat / telèfon 973 48 10 09 (Solsona) i 93 868 40 49 (Cardona).


Tornar a: Setembre, 2015

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat